NEXON Akadémia főoldal
   
ELÉRHETŐSÉG BELÉPÉS GY.I.K. REGISZTRÁCIÓ INFORMÁCIÓ
NEXON Akadémia bérletOnline konferenciákHR, MunkaügyGazdasági szakterületJogi szakterületKöltségvetési szektorOKJ-s képzésekSzoftveres képzésekTréningek
Főoldal :: GY.I.K.

Gyakran ismétlődő kérdések és válaszok

Fontos tudnivalók a regisztrációval és a működéssel kapcsolatban ITT!


A regisztrációmat a honlapon visszaigazolták, de e-mailen nem érkezett erről értesítés. Beregisztráltam, de következő alkalommal már nem tudtam bejelentkezni. Mi történt?

Mindkét esetben valószínűleg az e-mail cím megadásakor történt elütési hiba, és ezért -bár a rendszerünkben Ön szerepel, és mind a regisztrációt, mind rendezvényre való jelentkezését rögzítjük értelemszerűen a hibás elektronikus levelezési cím miatt nem tudjuk a visszaigazolást továbbítani, és emiatt a következő alkalommal már valószínűleg nem is tud bejelentkezni. Az ilyen jellegű hibákat igyekszünk nyomon követni, és az egyértelmű elütéseket korrigálni, de természetesen minden esetben nem tudjuk kikövetkeztetni a helyes címet. Amennyiben ilyen jellegű problémája van, kérjük jelezze ezt nekünk!


Regisztráltam magam a honlapon. Ez egyet jelent rendezvényre való jelentkezéssel?

Csak regisztrált ügyfeleink tudnak honlapunkon keresztül rendezvényre jelentkezni, de maga a regisztráció még nem jelent érvényes jelentkezést. Ehhez a rendezvények közül ki kell választania az Önnek megfelelőt, majd pedig a tájékoztató alján található Jelentkezés gombra kattintva elküldeni részvételi szándékát (ld. részletesen a Honlapunk használatával kapcsolatos tudnivalóknál).


Éppen regisztráltam és szeretnék bejelentkezni, de a rendszer azt jelzi, hogy már be vagyok jelentkezve.

Amennyiben ügyfelünk regisztrált és utána egyből szeretne rendezvényre is jelentkezni, valamint továbbra is a honlapon tartózkodik, nem szükséges bejelentkeznie, mivel a regisztráció miatt Ön automatikusan belépett.


Hogyan tudok egyszerre több kollégát jelentkeztetni ugyanarra a rendezvényre?

Bejelentkezés után válassza ki az Önöket érdeklő rendezvényt. A "Jelentkezés" gombra kattintás után a kiválasztott konferencia a jelentkezési listába kerül. A "Résztvevő hozzáadása" gombra kattintva megjelenik egy külön ablak, ahol a munkatársai neveit lehet rögzíteni.

Példa:

A felugró ablakban egyszerre csak egy nevet írjon a 'Név' mezőbe, majd klikkeljen a "Hozzáadás" gombra.

Ha további munkatársakat szeretne még jelentkeztetni, akkor a folyamatot addig ismételje, amíg minden résztvevő rögzítését befejezi. (A rendszer az ilyen módon korábban begépelt neveket megjegyzi, tehát később listából is ki tudja választani ezeket.)


Cégünknél én végzem a kollégák jelentkeztetését, de én magam nem veszek részt a rendezvényeken. Tudom használni a rendszerüket, ha csak én szeretnék regisztrálni, de a konferenciákra nem járok?

Igen tudja. Miután rögzíti a rendezvényhez kapcsolódóan a résztvevő munkatársai neveit (ld. itt a korábbi kérdés-választ), a "Rendezvény résztvevői" listában a "Személy törlése" gombra kattintva tudja magát törölni az adott rendezvényre jelentkező munkatársai közül.Jelentkeztem egy rendezvényre, a honlapon vissza is igazolták, de e-mailt nem kaptam.

Ha a honlapon megjelent a "Köszönjük a jelentkezését …." fejlécű visszaigazoló lap, akkor biztosan rögzítettük jelentkezését. Elképzelhető, hogy az automatikusan küldött visszaigazoló e-mail a spam mappába kerül, ezért kérjük, először ellenőrizze azt. Kétséges esetben kérjük, inkább érdeklődjön e-mailben vagy telefonon.Ha a fenti leírásokban nem találta meg a választ kérdéseire, akkor forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken.

Bejelentkezés


Rendezvénynaptár

 
Találkozzunk a Facebookon!Címkék
Munkaügy (491), Gazdaság (407), Jog (202), NEXON (181), Költségvetési intézmények (173), NEXONbér (168), Bérszámfejtés (166), Munka Törvénykönyve (156), Munkabér (140), Nyugdíj (138), Társadalombiztosítás (134), Egészségügy (119), Bér- és tb. ügyvitel (118), Kormány (100), Cafeteria (80), Szja (74), Polgári Törvénykönyv (72), kkv (69), Önkormányzatok (68), Adó (65), Munkáltató (63), Munkajog (61), Munkavállaló (59), NAV (58), HR (56), Költségvetés (55), Kórházak (55), Munkaidő (54), Adótörvények (53), Járulék (51), Tréning (44), Szabadság (42), Közalkalmazottak (40), Táppénz (38), Bérkompenzáció (37), Adatvédelem (36), gyed (35), Áfa (34), Egészségbiztosítás (33), Távolléti díj (33), Csődtörvény (31), Közbeszerzés (31), NGM (30), Szociális hozzájárulási adó (30), Munkaszerződés (29), Kommunikáció (27), Köztisztviselők (27), Oktatás (23), Munkahelyvédelmi akcióterv (23), Öngondoskodás (23), Kjt (21), Felnőttképzés (21), Szakképzési hozzájárulás (21), Társasági adó (21), Dr. Dudás Katalin (21), csecsemőgondozási díj (20), SZÉP kártya (20), Szakképzés (19), kata (19), OKJ (18), Dr. Bogdán Zsuzsanna (17), Erzsébet utalvány (17), Munkaügyi ellenőrzés (17), Hulladékgazdálkodás (16), Cégeljárás (16), Munkaviszony (16), Családjog (15), eva (15), munkaidő-keret (15), kiva (15), Környezetvédelem (14), Kisvállalkozói adó (14), Motiváció (13), Rehabilitáció (12), OEP (12), tb. kifizetőhelyek (12), Időgazdálkodás (12), Szocho (11), Stressz (11), Országos Bérügyviteli Bajnokság (11), Tranzakciós adó (11), Gyógyszertámogatás (11), Végrehajtás (11), Közszolgálati tisztviselői törvény (11), thgys (11), Munkabaleset (11), Online marketing (10), Havi bevallás (10), Ügyelet (10), Öröklési jog (10), Munkavédelem (10), Kiválasztás (10)
Szakmai partnerünk