NEXON Akadémia főoldal
   
ELÉRHETŐSÉG BELÉPÉS GY.I.K. REGISZTRÁCIÓ INFORMÁCIÓ
NEXON Akadémia bérletBérügyviteli képzésekHR, MunkaügyGazdasági szakterületJogi szakterületKöltségvetési szektorOKJ-s képzésekSzoftveres képzésekTréningek
Főoldal :: INFORMÁCIÓ :: Elektronikus számlázás bevezetése

Elektronikus számlázás


Tisztelt Ügyfelünk!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy cégünk bevezette az elektronikus számlázást. Hisszük, hogy e számlázási forma az Ügyfeleink elégedettségét is szolgálja, hiszen hatékonyabb, kényelmesebb és gyorsabb számlakezelést biztosít. A papírfelhasználás csökkentésével pedig környezetünk terhelését is csökkenthetjük.

Az általunk használt elektronikus számlázási rendszer megfelel a hatályos magyar adózási jogszabályoknak (2007. évi CXXVII. az általános forgalmi adóról szóló törvény), és a NAV által kiadott iránymutatásoknak.

A hivatkozott törvény 175. § 3. b pontja alapján az elektronikus számlázáshoz a befogadó (vevő) hozzájárulása szükséges. Tájékoztatjuk, hogy a számláinkat nem emailben továbbítjuk, hanem a SzámlaFutár segítségével juttatjuk el Partnereinknek.

A számlák letöltéséhez minden esetben regisztráció szükséges, melyre az első számla elkészültekor lesz lehetőségük. A továbbiakban szintén email formájában értesítjük Önöket a számlák elkészültéről.

Amennyiben elfogadja ezen feltételeket, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot:

Elektronikus számlázás igénylése

Cégnév *

Cég címe *

Adószám *
- -

E-mail cím *
amire a későbbiekben az értesítést kérik

Kapcsolattartó neve *

Telefonszám *Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeken:

Roubal Anett, pénzügyi munkatárs
  • email-ben: eszamla@nexon.hu
  • telefonon: 1/465-5114

Rendezvénynaptár