NEXON Akadémia főoldal
   
ELÉRHETŐSÉG BELÉPÉS GY.I.K. REGISZTRÁCIÓ INFORMÁCIÓ
NEXON Akadémia bérletOnline konferenciákHR, MunkaügyGazdasági szakterületJogi szakterületKöltségvetési szektorOKJ-s képzésekSzoftveres képzésekTréningek
Főoldal :: Archívum
 

Hírek és rendezvények: 2017 november

HR, Munkaügy november 30.Rendezvény
MUNKABALESET - több szempontból

Egy váratlan esemény, a munkavégzéssel összefüggésben bekövetkezett munkabaleset (üzemi baleset) lehetséges következményei szerteágazóak, hiszen legalább három jogterületet érinthet:

  • a munkáltató munkajogi kártérítési felelősségét,
  • munkavédelmi közigazgatási jellegű marasztalását és
  • a balesettel összefüggésben felmerült társadalombiztosítási ellátások megtérítését.

Az előadók arra törekednek, hogy az eltérő jellegű jogterületeken kialakult jogalkalmazási gyakorlatot összefüggéseikben mutassák be, és rávilágítsanak a munkajogi kártérítési igényérvényesítési, munkavédelmi és társadalombiztosítási ügyek közötti átfedésekre és különbségekre.


tovább >>

Nexon november 23.Rendezvény
Általános lekérdező modul - alap (2017. november)

A képzés 1 napos

Oktatási nap: november 23. (9:30-16:00)

A résztvevők megismerkednek az általános lekérdező modul szerkesztő felületével, használatával, lekérdezések szerkesztésével.
tovább >>

Nexon november 23.Rendezvény
Praktikus tanácsok az egyes meghatározott juttatások év végi kezelésére - Konzultációs lehetőség NEXONbért használó ügyfelek részére

tovább >>

Nexon november 22.Rendezvény
NEXON4\time - a munkaidő-nyilvántartás új szintje a gyakorlatban

November 22-én, első alkalommal megrendezésre kerülő képzésünk során részletesen megvizsgáljuk a NEXON4\time funkciókhoz kapcsolódó beállításokat, összefüggéseket, hogy ügyfeleink minél magasabb szinten kihasználhassák a szoftverben rejlő lehetőségeket, előnyöket. A bevezetési projekt és a rendszeres frissítések után tapasztalható funkcióbővülések kapcsán bizonyára Önökben is sok kérdés merült fel a használat során, ezért természetesen alkalmat biztosítunk arra is, hogy konkrét kérdéseiket feltegyék szakértőinknek. Jelentkezőink a varga.roberta@nexon.hu e-mail címre, „NEXON4/time KÉRDÉS” tárggyal előzetesen elküldhetik kérdéseiket, amelyre a választ a rendezvényen hallgathatják majd meg.

A mai trendeknek megfelelő, újgenerációs NEXON4 szoftverünk használóinak ajánljuk figyelmébe a munkaidő-nyilvántartás gyakorlati alkalmazásával kapcsolatos NEXON4\time workshopunkat.


tovább >>

Költségvetés november 20.Rendezvény
KÖZALKALMAZOTTI MINDENTUDÁS EGYETEME III.

KÖZALKALMAZOTTI MINDENTUDÁS EGYETEME III.

A besorolás és az illetményelemek

Az illetményrendszer kérdései

Dr. Tálné dr. Molnár Erika kúriai bíró, a közalkalmazotti jogrendszer kiemelkedő szakemberének előadásával kívánunk segítséget nyújtani a jogszabályok értelmezésében és a napi feladatok elvégzésében.  Novemberi előadásunk a besorolás, az illetményelemek és a jubileumi jutalom témáit járja körül. Célunk, hogy résztvevőink minden kérdésükre választ kapjanak, ezért most lehetőséget biztosítunk jelentkezőink számára az előzetes kérdésfelvetésre. Kérdéseiket a varga.roberta@nexon.hu e-mail címre, a tárgy mezőben „Kjt. kérdés” feltüntetésével küldhetik el november 16-áig, melyekre a választ személyesen, a konferencián hallgathatják meg résztvevőink.


tovább >>

HR, Munkaügy november 16.Rendezvény
Fókuszban a nyugdíj

Mikor mehetek nyugdíjba, dolgozhatok a nyugdíj mellett? Ismerős kérdések?

Önöknél is foglalkozatnak nyugdíjas munkavállalót? Ha beteg a munkavállaló, mi és hogyan is jár neki, különösen, ha az év nagy részében nyugdíj melletti munkavégző volt, de amikor beteg, már nem folyósítják a nyugdíjat a kereseti korlát miatt?

Szélesítse ismeretkörét a nyugdíjra vonatkozó szabályok tekintetében! Nézzük meg, hogyan állapítunk meg táppénzt, üzemi baleset esetén baleseti táppénzt a nyugdíjas munkavállalónak.


tovább >>

HR, Munkaügy november 14.Rendezvény
A 2018-tól hatályos változások-TB ANKÉT 8. alkalom
2017-ben is folytatjuk ankét sorozatunkat. A szakmai tartalom magas színvonalának biztosítéka, két előadónk, dr. Bogdán Zsuzsanna és dr. Földi Barbara, akik társadalombiztosítással, azon belül a pénzbeli ellátásokkal napi szinten foglalkoznak.

Szakértőink 2017-ben is olyan témák köré csoportosítják az előadásokat, amelyek a foglalkoztatók és a tb. kifizetőhelyek mindennapos feladatellátását segítik. Kiemelt figyelmet fordítanak az egyes jogszabályok és a pénzbeli ellátások összefüggéseinek bemutatására, felhívják a figyelmet egy-egy szakmai problémára, és útmutatást adnak annak orvoslására. Változatlan formában, érdekes témákkal várjuk Önöket előadásainkra, ahol a konzultáció keretében szakmai kérdéseit felteheti, esetleges szakmai bizonytalanságát eloszlathatja.

Előadók: (alkalmanként változóan)
  • dr. Bogdán Zsuzsanna, tb. szakértő
  • dr. Földi Barbara, szakmai tanácsadó

tovább >>

Nexon november 14.Rendezvény
NEXONbér képzés (2017. november)

A képzés 3 napos!
Jelentkezést kizárólag a teljes képzésre fogadunk el!

tovább >>

Bejelentkezés


 
Címkék
Munkaügy (491), Gazdaság (407), Jog (202), NEXON (181), Költségvetési intézmények (173), NEXONbér (168), Bérszámfejtés (166), Munka Törvénykönyve (156), Munkabér (140), Nyugdíj (138), Társadalombiztosítás (134), Egészségügy (119), Bér- és tb. ügyvitel (118), Kormány (100), Cafeteria (80), Szja (74), Polgári Törvénykönyv (72), kkv (69), Önkormányzatok (68), Adó (65), Munkáltató (63), Munkajog (61), Munkavállaló (59), NAV (58), HR (56), Költségvetés (55), Kórházak (55), Munkaidő (54), Adótörvények (53), Járulék (51), Tréning (44), Szabadság (42), Közalkalmazottak (40), Táppénz (38), Bérkompenzáció (37), Adatvédelem (36), gyed (35), Áfa (34), Egészségbiztosítás (33), Távolléti díj (33), Csődtörvény (31), Közbeszerzés (31), NGM (30), Szociális hozzájárulási adó (30), Munkaszerződés (29), Kommunikáció (27), Köztisztviselők (27), Oktatás (23), Munkahelyvédelmi akcióterv (23), Öngondoskodás (23), Kjt (21), Felnőttképzés (21), Szakképzési hozzájárulás (21), Társasági adó (21), Dr. Dudás Katalin (21), csecsemőgondozási díj (20), SZÉP kártya (20), Szakképzés (19), kata (19), OKJ (18), Dr. Bogdán Zsuzsanna (17), Erzsébet utalvány (17), Munkaügyi ellenőrzés (17), Hulladékgazdálkodás (16), Cégeljárás (16), Munkaviszony (16), Családjog (15), eva (15), munkaidő-keret (15), kiva (15), Környezetvédelem (14), Kisvállalkozói adó (14), Motiváció (13), Rehabilitáció (12), OEP (12), tb. kifizetőhelyek (12), Időgazdálkodás (12), Szocho (11), Stressz (11), Országos Bérügyviteli Bajnokság (11), Tranzakciós adó (11), Gyógyszertámogatás (11), Végrehajtás (11), Közszolgálati tisztviselői törvény (11), thgys (11), Munkabaleset (11), Online marketing (10), Havi bevallás (10), Ügyelet (10), Munkavédelem (10), Öröklési jog (10), Kiválasztás (10)
Loading