milton.hu főoldal
   
RSS-Rendezvények
ELÉRHETŐSÉG BELÉPÉS GY.I.K. REGISZTRÁCIÓ INFORMÁCIÓ
MunkaügyGazdasági szakterületBér- és tb. ügyvitelKöltségvetési intézmények, ÖnkormányzatokNexon szoftver képzésekJogTréningekNEXON Akadémia bérletOKJ-s képzések
Főoldal :: Munkaügy :: Hírek
HR, Munkaügy január 15.Hír
A NEXON támogatásával személyügyi üzleti szervező szakirányú továbbképzés indul 2015 januárjában a Kodolányi János Főiskolán
A szakirányú továbbképzés célja, hogy az itt végző személyügyi szakemberek kiléphessenek az adminisztratív HR feladatok sablon tevékenységéből, és képessé váljanak a vezetést támogató üzletfejlesztő tevékenységek végzésére is.
tovább >>

HR, Munkaügy július 04.Hír
A HR-szakma új minőségét kínáló másoddiplomás képzés indul Magyarországon
Az üzletfejlesztésre és a nemzetközi környezetre felkészített személyügyi szakemberek a vezetés stratégiai partnerei lehetnek az üzleti célok megvalósításában.
tovább >>

HR, Munkaügy május 28.Hír
Alkotmányellenes egy kismamákra vonatkozó rendelkezés
Alaptörvény-ellenes a munka törvénykönyvének az a rendelkezése, amely szerint a várandós nőt csak akkor illeti meg a felmondási védelem, ha állapotáról még a felmondás közlése előtt beszámolt munkáltatójának - mondta ki az Alkotmánybíróság, és keddi határozatával megsemmisítette a kifogásolt rendelkezést.
tovább >>

HR, Munkaügy május 28.Hír
Elkeserítő adatok a magyar munkahelyekről
Minden második cég megbukik a munkaügyi ellenőrzéseken, sok a gond a feketemunkásokkal, a bérezéssel, de a munkaidő hosszával is - derül ki a Nemzeti Munkaügyi Hivatal (NMH) Munkavédelmi és Munkaügyi Igazgatóságának friss jelentéséből.
tovább >>

HR, Munkaügy március 10.Hír
A HR értékajánlata üzleti érdekek, egyéni hitek és szakmai meggyőződések tükrében
Az eddigi cikkekben több szemszögből is vizsgáltuk a 2013. évi kutatásunk eredményeképpen kirajzolódó eltérő HR működési modelleket. A szervezeti struktúra, a vezetőkkel való együttműködés és a HR Business Partner szerep betöltéséhez szükséges kompetenciák vizsgálata mellett a kutatás során az is egyre izgalmasabbá vált számunkra, hogy milyen értékajánlat húzódik meg az egyes modellek mögött.
tovább >>

 

A NEXON támogatásával személyügyi üzleti szervező szakirányú továbbképzés indul 2015 januárjában a Kodolányi János Főiskolán

2015-01-15 00:00:00 - HR, Munkaügy
 
A szakirányú továbbképzés célja és tartalma

A szakirányú továbbképzés célja, hogy az itt végző személyügyi szakemberek kiléphessenek az adminisztratív HR feladatok sablon tevékenységéből, és - az emberierőforrás-menedzsment kulcsfeladatainak ellátásán túl - képessé váljanak a vezetést támogató üzletfejlesztő tevékenységek végzésére is.

A résztvevők megismerhetik a personal menedzsment hazai és nemzetközi gyakorlatát, közte a tanulás- és tehetségmenedzsmentet; továbbá a szervezetfejlesztés, a karriertanácsadás, a változásmenedzsment, a coaching legújabb módszertanát, valamint a gyakorlati jellegű tantárgyak egész sorát (pl. személyügyi és munkaügyi technikák, kutatási és tesztelési módszerek, ügyfélkapcsolati menedzsment, HR támogató és önkiszolgáló rendszerek, szervezeti kultúra, üzleti etika, társadalmi felelősségvállalás, iparági specifikumok).

A Főiskola oktatói és a NEXON szakemberei együtt állították össze a képzés tematikáját, aminek eredményeként alakult ki a nagyfokú üzleti orientációval bíró másoddiplomás képzés. A képzést a Főiskola doktori fokozattal rendelkező oktatói és a NEXON gyakorlati szakemberei nyújtják. Dr. Hoffmann Orsolya PhD, a Kodolányi János Főiskola felnőttképzési- és nemzetközi rektor-helyettesének álláspontja szerint „az elmúlt években a humán erőforrás menedzsment területén új tartalmak és kompetenciaelvárások jelentek meg. Célunk, hogy a másoddiplomás oktatásban ne csak munkatársakat, hanem az üzleti élet igényeinek maximálisan megfelelő szakismeretekkel rendelkező menedzsereket képezzünk ”.

A NEXON - érdeklődés esetén - vállalja a hallgatók mentorálását és gyakorlati hely biztosítását is. Ennek kapcsán Szücsy Márton, a NEXONakadémia igazgatója a következő álláspontot képviseli: „Pontosan látjuk, hogy milyen szakemberekre van – lenne – szükség a piacon. És készek vagyunk tenni is ezért.  Örömmel vállaltuk a közreműködést a képzés kialakításában és megvalósításában. A legjobb eredménnyel végzőknek lehetőségük lesz gyakornokként csatlakozni cégünkhöz.”

Részvétel feltétele:
A szakirányú továbbképzésben bármely képzési területen szerzett alapfokozattal (BA, BSC), mester fokozattal (MA), valamint főiskolai /egyetemi végzettséggel rendelkezők vehetnek részt. (A képzésre azok jelentkezését is várja a Főiskola, akik a szakok egyikén sikeres záróvizsgát tettek, oklevelük kiállítása folyamatban van, s ezt igazolni is tudják.)

A képzés helye
Megfelelő létszám (minimum 12 fő) esetén a szakirányú továbbképzés Budapesten és Székesfehérváron is elindul.

Képzési idő
A továbbképzés két félévből áll. A konzultációk levelező rendszerű képzésben, szombati napokon lesznek, összesen 90 tanóra/félév időtartamban.

A képzés ára
155.000,- Ft/félév, ebből a jelentkezéskor fizetendő regisztrációs díj: 15.500,- Ft.

Részletes információ és jelentkezés
Jelentkezni 2015. január 31-ig lehet a http://www.kodolanyi.hu/tovabbkepzes/szakiranyu-tovabbkepzes/mindenkinek/szemelyugyi_uzleti_szervezo honlapon, ahol részletes információkat is szerezhetnek az érdeklődők a képzés tartalmi elemeiről, például a legfontosabb tantárgyakról és ismeretkörökről is.
 
Kapcsolódó rendezvények:
Dátum
Cím
Előadók
Információ
Jelen kategóriában nincs rendezvényünk!
Címkék:
HR (18)
 
Loading
Bejelentkezés
E-mail cím:
Jelszó:
 
Elfelejtettem a jelszavamat
Regisztráció
Rendezvénynaptár

 
Találkozzunk a Facebookon!Címkék
Munkaügy (432), Gazdaság (381), Jog (191), Költségvetési intézmények (169), Munka Törvénykönyve (150), Munkabér (132), Nyugdíj (128), Egészségügy (119), Kormány (100), Bérszámfejtés (97), Adó 2013 (96), NEXON (82), Cafeteria (72), Polgári Törvénykönyv (70), kkv (69), Önkormányzatok (68), Társadalombiztosítás (66), NEXONbér (65), Adó 2012 (65), Adó (62), Szja (57), NAV (55), Kórházak (55), Adótörvények (53), Költségvetés (52), Munkavállaló (51), Munkáltató (50), HR (42), Tréning (41), Szabadság (39), Járulék (39), Munkaidő (37), Bérkompenzáció (37), Közalkalmazottak (36), Adatvédelem (34), Távolléti díj (33), Áfa (32), Bér- és tb. ügyvitel (31), Csődtörvény (31), NGM (30), Közbeszerzés (28), Köztisztviselők (27), Munkaszerződés (24), Kommunikáció (24), Oktatás (23), Munkahelyvédelmi akcióterv (23), Öngondoskodás (22), Szociális hozzájárulási adó (22), Munkajog (21), Társasági adó (21), Egészségbiztosítás (20), SZÉP kártya (19), kata (18), Szakképzési hozzájárulás (18), Kjt (17), Erzsébet utalvány (17), Táppénz (16), Hulladékgazdálkodás (16), Cégeljárás (16), eva (15), kiva (15), Családjog (15), Felnőttképzés (15), gyed (15), Dr. Dudás Katalin (15), Szakképzés (14), Kisvállalkozói adó (14), Környezetvédelem (14), Munkaügyi ellenőrzés (14), OKJ (13), Motiváció (13), thgys (11), Tranzakciós adó (11), Gyógyszertámogatás (11), Időgazdálkodás (11), Közszolgálati tisztviselői törvény (11), Végrehajtás (11), Stressz (11), Online marketing (10), Kiválasztás (10), Öröklési jog (10), OEP (10), Adó 2014 (9), Rehabilitáció (9), Btk. (9), Szociális ellátás (9), Közfoglalkoztatás (9), Kttv (9), Dologi jog (8), Konfliktuskezelés (8), Ügyelet (8), Asszertív kommunikáció (7), Teljesítményértékelés (7), Számlázás (7), Art (7), Marketing (7), Illeték (7), Kbt. (7), Kereskedelem (7), Szerződési jog (6), Termékdíj (6), Felsőoktatás (6), Kötelmi jog (6), Zöld Növekedés (6), Számvitel (6), Munkaviszony (6), Adó 2015 (6), Bíróság (5), Munkavédelem (5), Gyámügy (5), Dr. Horváth István (5), eho (5), Dr. Tánczos Rita (5), gyes (5), Könyvelés (5), munkaidő-keret (5), Emmi (5), Kártérítési jog (5)